Meistä

Metest Group

Metest aloitti liiketoimintansa vuonna Tõrva kaupungisa.

Metallintyöstö-, leikkaus- ja särmäystoimintamme täyttävät metallivalmistusyritysten esivalmistusta koskevat vaatimukset niille asiakkaille kellä ei ole vastaavanlaista teknologia käytässään.

Liiketoiminnan kasvu merkitsi investointeja ja laajentumista. Vuokratilamme rajoitteet saivat pian kasvun esteeksi, minkä seurauksena muutimme toimintamme vuonna 2009 kykyiselle liiketilalle Karksi-Nuiaan joka sijaitsee Viljandin kaupunkia lähistöllä. Hyödyntämällä ja noudattamalla yksinkertaisia ​​periaatteita kuten tekemällä parhaiten, pystyimme laajentamaan yhä enemmän vientiin perustuvaan asiakaskuntaan ja siirtymään uusille liiketoiminta-alueille

Asiakkaamme siaitsevat pääasiassa Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Toimitamme tuotteita muun muassa rakentamiseen, laivanrakennukseen, maatalouteen, energiteollisuuteen ja tukkukauppoihin. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä sekä pienemmistä yrityksistä tai yksityishenkilöistä.

Metest Group perustettiin vuonna 2016 Metest Steel OÜ: n perustamisen jälkeen. Käytimme hyväkseen markkinoiden mahdollisuutta toimittaa erikoishitsattuja palkkeja rakennusteollisuudelle.

Metest Metall OÜ

Alunperin avasi ovensa Metest vuonna 2006 tarjoamalla esivalmistettuja osia teräslevystä, laser, plasma- ja polttoleikkaamalla ja taivuttamaalla. Palvelumme ovat kehittyneet ajan myötä, mutta ydinliiketoimintamme on edelleen leikkaus ja särmäy. Konekantamme on kasvanut vuosien varrella ei ainoastaan kysynnän tahdissa pysymisen vain myös älykkäiden teknisten investointien hyödynttämisen takia jotta nykyiset ja tulevat asiakkaillemme saisivat siitä hyötyä.

Metest Steel OÜ

Ryhmän toinen osa aloitti toimintansa vuonna 2017 kun perustettiin yhtiö Metest Steel OÜ. Metest Metallin, joka tarjosi leikattua ja taivutettua teräslevyä, kokemuksen perusteella huomasimme, että rakennusteollisuudelle on mahdollisuus tarjota hitsattujen palkkien, kuten HQ, HSQ, WQ, I & MeC . Investoinnit tehtiin konekannan lisäksi myös ihmisiin sekä liiketiloihin.

Miten me aloitimme vuonna 2006
Missä me olemme nyt

Meidän arvomme

  • Aika – Nopeus totteiden tuottamisessa sekä asiakkaiden palvelemisessa on korkeasti arvostettu jatkuvan kumppanuuden varmistamiseksi asiakkaidemme kanssa.
  • Asiakas – Tarjoamme ratkaisuja ja rakennamme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Johtaudumme asiakkaidemme tarpesta sekä odotuksista asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.
  • Ympäristö – Ympäristömme on tärkeä resurssi, jota tulisi suojella ja kunnioitetaa. Metest Group tekee kaikkensa vähentääkseen toimintamme vaikutuksia ympäristöölle. Tämä tarkoittaa jätteen minimointia, jätepalojen kierrätystä ja virran tuottamista aurinkopuistomme kautta.
  • Laatu – Laatu on avain menestykseen, mutta menestyksen ei pitäisi tulla laadun kustannuksella. Metest Group johtokunta varmistaa ja johtaa siten, että kaikki liiketoiminnan osat ja työntekijät ymmärtävät sen oleellisuuden.
  • Ihminen – Työntekijät ovat avain menestyvään liiketoimintaan. Kuunteleminen, osaamisen lisääminen ja säännöllinen kouluttaminen on korvaamaton sijoitus. Uskomme että ihmiset henkilökunnassamme ovat meidän ystävät sekä meidän perheemme.

Kirjoita avainsana ja paina enter